KALUSTO

Nosturiauto PM100

Nostokapasiteetiltaan 100tm kuormausnosturi, näitä kalustoomme kuuluu 4 kpl. Maksimi nostokyky 4,8m päästä on 16,7t. Vastaavasti 3,2t taakka nousee vielä 20m päästä. Maksimi ulottuma hydraulisesti on 33,5m (nostokyky 700kg) ja kahdella manuaalisella jatkeella 37,0m (nostokyly 500kg). Katso nostoarvotaulukko täältä.

Kuormausnosturin alustana on joko 4- tai 5 akselinen kuorma-auto kiinteällä rahtilavalla. Autojen omapainot ovat 30t – 34t. Kantavuutta autoissa on 5t – 9t.

Useimmat autoista on varustettu hydraulisella jatkoperällä, jolloin kuormatilaa voidaan tarvittaessa jatkaa 1,2m.

NOSTOARVOTAULUKKO: PM100 (PDF)

Nosturiauto Fassi 800

Nostokapasiteetiltaan 80tm kuormausnosturi, 4-akselisen Scania kiinteällä rahtilavalla. Maksimi nostokyky 4,8m päästä on 16,7t. Vastaavasti 3,2t taakka nousee vielä 20m päästä. Maksimi ulottuma hydraulisesti on 33,5m (nostokyky 700kg) ja kahdella manuaalisella jatkeella 37,0m (nostokyly 500kg). Katso nostoarvotaulukko täältä.

Kantavuutta autossa on 6t ja lavan pituus 6,5m + 1,2m (jatkoperä).

Vaihtolava-nosturiautot PM40 / HMF32 / PF22

Nostokapasiteetiltaan 22-40tm kuormausnosturi sekä vaihtolavalaitteilla varustettu kuorma-auto. Maksimi nostokyky 4,8m päästä on 7t ja maksimi ulottuma hydraulisesti on 27m (nostokyky 480kg). Katso nostoarvotaulukko täältä.

Tämän kokoluokan vaihtolava-nosturiauto on monipuolinen työväline esimerkiksi hirsien nostoihin, rautakauppakuljetuksiin, koneiden siirtoihin ja lisäksi nosturi voidaan varustella koura- / kahmarivarustuksella, jolloin myös roskien ja risujen kuljetukset sujuvat tehokkaasti.

Nostoarvotaulukko: PM40 (PDF)

Nosturiauto PM23,5

Kalustoomme kuuluu kolme rautakauppajakeluun räätälöityä kuorma-autoa, jotka ovat varustettu 22tm – 23,5tm kuormausnosturilla. Autoissa on varusteena muun muassa pitkien palkkien kuljetukseen tarkoitetut telineet sekä kuormalavojen purkamiseen tarkoitettu nostohaarukka.

Vaihtolava-autot

Kalustostamme löytyy sekä koukku- että vaijerilaiteella varustettuja 3- ja 4 akselisia vaihtolava-autoja. Näillä vaihtolavojen tyhjennykset sekä koneiden siirrot sujuvat tehokkaasti ja turvallisesti.

Perävaunut

Kalustoomme kuuluu 10 erilaista perävaunua. Näistä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen, oli kyseessä sitten erikoiskuljetus, elementtien kuljetus, koneiden siirto tai kappaletavarakuorma.

(Muutama kuva perävaunuista)

Jakeluauto

Kalustoomme kuuluu kokosivuaukeavalla umpikaapilla sekä perälautanosturilla varustettu jakeluauto. Kuormatilan pituus on 7,6m ja kantavuutta autossa on 8,5t.

Pyöräkone

Kalustoomme kuuluu Kramer 8105 pyöräkuormaaja, jolla hoituu näppärästi niin lumityöt kuin kuormien purkaminenkin.

Saattoauto

Erikoiskuljetuksien saattovalvontaa varten meillä on oma saattoauto sekä kaksi liikenteenohjaajapätevyyden omaavaa kuljettajaa.

Imukuppinostin

Kalustoomme kuuluu myös ViaVac alipainetarttuja eli imukuppinostin, jolla ikkunoiden nostot onnistuvat turvallisesti aina 800kg saakka.

Henkilökorit

Käytössämme on useita henkilönostokoreja, joka voidaan asentaa kaikkiin nostureihimme.

(Kuva henkilökorista)

Vaihtolavat

Merikontit ja työmaatilat