PalveluMME

Vaativat nostot ja kuljetukset turvallisella ja nykyaikaisella kalustolla.

 

Kuljetuspalvelut

Hoidamme monenlaisia kuljetuksia Pohjois-Karjalan ja koko Suomen alueella jatkuvasti. Kalustoomme kuuluu 17 kuorma-autoa sekä 10 perävaunua Yleensä hoitamiimme kuljetuksiin liittyy nostaminen jollakin tavalla, joten 11 kuorma-autoa on varustettu kuormausnosturilla.

Päivittäin hoidamme muun muassa rautakauppojen jakelukuljetuksia, kappaletavaran jakelukuljetuksia, vuokraamoiden koneiden ja työmaatilojen kuljetuksia sekä rakennusliikkeiden tavaran kuljetuksia.

Asennusnostot

Vaativat asennusnostot turvallisesti! Kalustomme soveltuu erinomaisesti vaativiin asennusnostoihin. Suoritamme monenlaisia nostotehtäviä, kuten kattotuolien, elementtien, ontelolaattojen ja talopakettien asennusnostoja. Lisäksi voimme tehdä nostoja sisätiloissa, ja jibin avulla pystymme nostamaan myös kerrosten väliin ja parvekkeille.

Työntekijämme ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen myös vaativiin nostotehtäviin ja pidämme työturvallisuuden etusijalla kaikessa mitä teemme.

Henkilökoritukset

Käytössämme on useita henkilönostokoreja, joka voidaan asentaa kaikkiin nostureihimme.

Näillä henkilökoritukset onnistuvat turvallisesti 35 metriin saakka.

Ikkunoiden nostot

Kalustoomme kuuluu myös ViaVac alipainetarttuja eli imukuppinostin, jolla ikkunoiden nostot onnistuvat aina 800kg saakka. Imukuppinostimen avulla ikkunoiden asennus on tehokasta ja turvallista.

Vaihtolavat

Palvelemme Joensuun seudulla myös jätteiden kierrätyslogistiikassa. Käytössämme on yli 160 erilaista vaihto- / roskalavaa. Lisäksi valikoimassamme on erilaisia jassikoita ja keräilyastioita sekä jätepuristimia.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun aina tilanteen kartoituksesta jätteiden poiskuljetukseen sekä asianmukaiseen kierrätykseen saakka. Lue lisää Kierrätyslavasta sekä Talkoolavasta.

Koneiden ja laitteiden siirrot

Hoidamme päivittäin erilaisten koneiden kuljetuksia muun muassa konevuokraamoille. Vaihtolava-autojen konelavat sekä täysperävaunulavetit soveltuvat näihin kuljetuksiin erinomaisesti. Lisäksi nosturiautokalustollamme hoidamme erilaisia työstökoneiden ja muiden laitteiden nostoja ja siirtoja.

Erikoiskuljetukset

Meiltä saat myös erikoiskuljetukset, kuten erilaisten piharakennusten, saunojen ja leikkimökkien siirrot ja nostot kokonaispalveluna sisältäen suunnittelun, kuljetusluvat, saattovalvonnan sekä tietysti nostot ja kuljetukset.

Korjaamopalvelut

Korjaamossamme hoidamme sekä oman kaluston että asiakkaidemme korjaus- ja huoltotöitä. Erikoisosaamistamme on kuormausnosturien huollot ja korjaukset.